MENU

Til menu Før 1999 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 Kameratest Leger "Vov" Karaoke Fjolleri Valdemar viser mund En dag i Valdemars liv

Årene før 1999 - Historien om Rune og Britt

Britt og Rune mødte hinanden til en kollegiefest. Rune var inviteret med af sin ven Kenneth. Rune og Britt faldt i snak. Rune overhørte Britt og hendes veninde Monika tale om at tage på café Bella Notte i Brønshøj og overtalte derfor Kenneth til at de skulle tage samme sted hen.

I samlet flok tog de i Taxa til Bella Notte.

Britt synes at Rune var al for ung men var alligevel interesseret. Det blev til dans og snak den aften. Rune og Britt mødtes ofte på Caféen men Britt syntes stadig Rune var for ung. 

Der gik lang tid uden de mødtes da Britt pludselig besluttede sig for at Rune ikke var for ung alligevel. Hun ringede til sin veninde som ringede til sin kollega som var ven med Kenneth der havde haft Rune med til kollegiefesten. Kollegaen ringede til Kenneth som gav Rune's tlf. nummer. Dagen efter ringede Britt til Rune og de talte sammen i lang tid.

 

Rune lovede at ringe tilbage og brugte en uge på at spekulere. Han valgte heldigvis at ringe tilbage. De aftalte at mødes i hendes lejlighed og kort tid efter var de blevet kærester.

Da Rune startede sit studie på DTU flyttede han ind hos Britt.

De blev forlovet og er nu gift.

Forlovelsen og frieriet foregik på Prinsessens Bastion på Kastellet som en en meget smuk del af Københavns gamle befæstning.  Selvom navnet kan svært at huske, vækker stedet gode minder.

 

Rune Buje Christensen
Født på Frederiksberg 23.maj 1976
Opvokset i Brønshøj - Husum

Britt Christensen - født Djurhus.
Født i Aalborg 15.juni 1973
Opvokset i Brønshøj - Tingbjerg


Send e-mail til webmaster@buje-chr.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
For questions or comments about this website please contact webmaster@buje-chr.dk